Motanul încălțat : Ultima dorință

 

Îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au pus amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

Nominalizatul la Premiul Oscar, Antonio Banderas, revine cu vocea celebrului Motan încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws (nominalizata la Oscar Salma Hayek).

 

 

 

Filmul descrie aventurile unui porc care vrea sa devina caine ciobanesc.

Babe este un porcusor care nu-si cunoaste locul in lume. Cu un grup ciudat de prieteni, ca Ferdinand, rata ce se crede cocos, sau Fly, cainele caruia i se adreseaza drept “mama”, Babe isi da seama ca poate deveni cel mai renumit porcusor ciobanesc din toate timpurile; iar fermierul Hogget este constient de acest lucru.

Cu ajutorul cainelui ciobanesc si a oilor, Babe invata ca un porcusor poate deveni orice isi doreste.

 

 

Babe

Povestea unui rechin

 

 

Oscar este un peste mic care vorbeste mult si repede si ale carui vise marete il poarta mereu spre zonele fierbinti si periculoase ale Oceanului.

Lenny este un rechin mare alb cu un secret foarte sensibil: este vegetarian!

Cand o minciuna gogonata il propulseaza pe Oscar in postura de erou iar adevarul despre Lenny poate iesi in orice moment la suprafata transformandu-l intr-un paria al speciei, cei doi devin neasteptat de apropiati.

 

 

 

Producția, lansată în anul 2008 și produsă de Walt Disney Studios și Walden Media, este a doua peliculă inspirată din seria romanelor clasice scrise de C.S. Lewis.

Continuând povestea din prima peliculă, “Cronicile din Narnia: șifonierul, leul și vrăjitoarea”, filmul păstrează șirul întâmplărilor din momentul în care Peter, Susan, Edmund și Lucy Pevensie sunt chemați din nou în Narnia pentru a se lupta cu dușmanul care îi amenință pe locuitorii acestui ținut.

În lipsa lor, timp de aproape 1300 de ani, Vremea de Aur a Narniei s-a stins, devenind o simplă legendă.

 

Cronicile din Narnia:

Prințul Caspian

Cartea vieții

 

Filmul este descris drept o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morților.

Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorința de a împlini așteptările familiei, cât și de a-i face pe plac inimii.

Până să aleagă calea pe care să o urmeze, se îmbarcă într-o aventură incredibilă, ce-l poartă în trei lumi fantastice în care trebuie să-și înfrângă cele mai profunde temeri.

 

 

Regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic (colaboratori la Teen Titans Go! Teen Titans Go! To the Movies) după un scenariu de Matthew Fogel

(The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru),

filmul îi are în distribuție pe Chris Pratt în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach, Charlie Day în rolul lui Luigi, Jack Black în rolul lui Bowser, Keegan-Michael Key în rolul lui Toad, Seth Rogen în rolul lui Donkey Kong, Fred Armisen în rolul lui Cranky Kong, Kevin Michael Richardson în rolul lui Kamek și Sebastian Maniscalco în rolul lui Spike.

 

Super Mario Bros: Filmul

Aventuri până la Lună și înapoi

 

Când Peter pornește într-o călătorie magică pentru a o salva pe surioara sa, Anne, trebuie să înfrunte un teritoriu misterios: Luna! Anne a fost răpită de maleficul Om al Lunii atunci când a încercat să-l ajute pe gândacul dl Zoomzeman în căutarea soției sale.

În aventura sa fantastică, Peter aterizează pe Pajiștea Stelară, unde îl întâlnește pe somnorosul domn Sandman.

El știe că, doar la cina Zânei Nopții din castelul din nori, pot afla unde este Anne – dar nu sunt suficiente locuri pentru toată lumea.

 

 

CROODS este comedie animată în care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții.

Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei.

Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.

 

Familia Crood

Jucăria nouă

 

Sami trăiește fericit într-un cartier din suburbii alături de soția sa, care așteaptă un copil. Pentru a asigura nevoile viitoarei familii, Sami se angajează ca paznic de noapte într-un magazin cu produse de lux, deținut de Philippe Etienne, cel mai bogat om din Franța.

De ziua fiului său, Alexandre, Philippe inaugurează raionul de jucării al magazinului și îi spune acestuia că poate lua orice își dorește. Alexandre îl alege pe Sami drept noua sa jucărie.

Filmul este inspirat de comedia clasică „Le Jouet” din 1976, regizată de Francis Veber.

 

 

Lucy si Edmund Pevensie se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace.

De data aceasta, Peter si Susan nu vor mai intra in lumea magica a Narnie, pentru ca ei, dupa cum Aslan le-a spus, au crescut, dar vor putea sa-l gaseasca in lumea reala pe el, pe Aslan.

Cei trei, Lucy, Edmund si Eustace il vor intalni pe Printul Caspian intr-o calatorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader.

In decursul drumului se intalnesc cu dragoni si alte personaje fantastice, dar si cu un grup de razboinici, pana la ajungerea lor la marginile lumii.

 

Cronicile din Narnia:

Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi

Mary Poppins revine

Michael (Ben Whishaw) și Jane (Emily Mortimer) au crescut și sunt adulți. Michael, cei trei copii ai săi și menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane.

După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor.

Pentru asta, Mary Poppins le face cunoștință copiilor cu câteva personaje caraghioase și amuzante, inclusiv cu excentrica ei verișoară Topsy (Meryl Streep).

 

 

June, o fetiță cu o imaginație bogată, face o descoperire incredibilă: parcul de distracții la care vizează devine realitate.

Plin de cele mai nebunești atracții conduse de animale amuzante, distracția nu se termină niciodată.

Dar când apar problemele, June și prietenii ei blănoși încep o călătorie de neuitat ca să salveze parcul.Parcul de distracţii